top of page
Forfatters billedeIsabelle Søndergaard

NY UDGAVE AF BOG SENDES I DAG

🎉 Den nye udgave af bogen kom fra tryk i går 🎉


Jeg modtog i alt 1056 bøger med nervesystemet en smule i alarmberedskab, da Postnord pludselig har valgt at strejke, så jeg var så lettet da bøgerne ankom.


Jeg har de sidste uger modtaget utroligt mange forudbestillinger - det varmer mit hjerte at bogen kommer så vidt omkring 🥰  tak for tålmodigheden til jer som har venter længe 🙏


Der er siden bøgerne ankom i går, blevet pakket og pakket og pakket 😅

Forudbestillingerne er nu gjort klar og sendes afsted i dag.


Hvis du har forudbestilt bogen så skulle du meget gerne modtage den i begyndelsen af næste uge - tak for tålmodigheden 🙏🌸


Den nye udgave er en smule længere, da jeg har tilføjet en del. Bogen er derfor nu på 205 sider. Prisen på bogen er på nuværende tidspunkt den samme som hidtil, men vil ændres sidst på sommeren.


Hvis du i juni måned har købt min bog som e-bog og modtaget den tidligere version, så send mig en mail og så sender jeg dig den nye udgave som pdf.

Og skulle du allerede eje et eksemplar af en tidligere udgave af bogen og ønsker at have den nye også, så kan jeg varmt anbefale at købe den nye som e-bog til kun 95 kr. HER. E-bogen kan hentes ned på telefon, tablet og computer og nemt tages med på ferie.


Rigtig god sommer 🌸


Kærligst Isabelle




252 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page